IT Services

IT Services

BBD IT is al ruim 20 jaar actief in de Enterprise markt. Naast de leveringen van Hard- en Software
leveren wij ook ondersteuning bij configuratie-, installatie- en implementatiewerkzaamheden.

Pre-Sales consultancy

Wij gaan samen met u in gesprek en brengen hierbij de specifieke vraag in kaart.

Veelal gaat het hierbij om capaciteits-, performance- of groeivraagstukken. Onze technische consultants denken met u mee en zoeken naar de beste mogelijkheden. Het uiteindelijke doel is om een voor u zo goed mogelijke oplossing te komen, bestaande uit diverse hard- en software componenten én diensten.
Technische consultancy

Nadat we samen met u het design hebben samengesteld volgt hierna de beslissing of de oplossing ook geinstalleerd moet worden op locatie. Voorbereiding en nazorg zijn essentiele onderdelen. We werken dan ook nauw samen met uw technici en systeembeheerders om uw omgeving in kaart te krijgen. Onze consultants zijn breed opgeleid en inzetbaar voor de uitvoer van opdrachten in combinatie met meerdere merken uit ons portfolio .

Installatie & Configuratie

Installatie & configuratie wordt volledig naar uw wensen en naar ons advies uitgevoerd. De uitvoer betreft het samenstellen van de diverse hardware en vervolgens het plaatsen op uw locatie. Behalve de fysieke opbouw, worden ook aspecten meengenomen als het labelen van kabels, het afvoeren van verpakkingen of het registreren van de componenten ten behoeve van servicecontracten.

Ons portfolio

Wat we doen

Onze technische consultants zijn als geen ander in staat om de kennis die vereist is voor de nieuwe omgeving over te brengen op de mensen die in de toekomst met deze omgeving gaan werken en beheren.
.

Advies

Binnen ons verkoopteam staan zeer ervaren account managers voor u klaar. Zij zijn prima in staat u te adviseren bij het samenstellen van configuraties.

Persoonlijk

BBD IT werkt alleen met klanten die niet gezien willen worden als nummer. Bij ons staat persoonlijk contact voorop.

Wereldwijd

Ons advies en leveringen beperken zich niet alleen tot Nederland of de BeNeLux. Wij hebben meerdere klanten die wij leveren in landen als bijv: Frankrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Dubai.

Publieke sector

De publieke sector vraagt om een specialistische inzet van kennis en producten binnen de ICT markt. Het gebruik van bijvoorbeeld laptops voor leerlingen vraagt om andere specificaties en eisen dan de laptops van een makelaarskantoor. BBD IT heeft veel ervaring in de levering en diensten bij een overheidsinstelling.

Tevredenheid

Tevredenheid bij een klant is voor ons het allerbelangrijkste. Wanneer een klant dit niet is, zullen wij alles in het werk stellen om dit om te zetten in tevredenheid.

Tijdsdruk & Planning

Doordat onze specialisten de juiste voorinformatie vergaren en de klant in dat traject juist informeren en op de hoogte houden zorgt dat ervoor dat de planning goed verloopt en dus ook de tijdsdruk beperkt kan worden.

Waarom kiezen voor BBD IT

Bij BBD IT, behandelen wij de business van onze klanten alsof het onze eigen business is. Voor ons is niets belangrijker dan dat u tevreden bent als klant. Een simpele gedachte maar zo belangrijk is: Doen wat je zegt! Dit is voor een slogan die wij altijd gebruiken. Pro-Actief richting onze klanten en leveranciers. Dit resulteert in een enorme klanttevredenheid en heeft geresulteerd in een klantenkring die al meer dan 20 jaar loyaal zijn aan ons. Samen met onze klanten en onze leveranciers streven we naar optimale tevredenheid..

Contact

Kostenbesparende oplossingen?