Diensten

Diensten

BBD IT Configuration Services biedt een uitgebreid pakket aan maatwerkoplossingen op technisch en logistiek gebied voor de implementatie van uw projecten. De installatie- en configuratiewerkzaamheden worden door gekwalificeerde technici in een modern ingerichte ESD-gecertificeerde ruimte uitgevoerd.

BBD IT Configuration Services installeert de door u bestelde hardware in desktops, notebooks, storage units of servers en test de ingebouwde opties uitvoerig op de goede werking. Zo kunt u er altijd zeker van zijn dat u een probleemloos werkend systeem op locatie ontvangt. Het is ook mogelijk om een complete desktop of server door BBD IT Configuration Services te laten assembleren. Met deze optie bet u flexibel in de keuze van de componenten en kut u een systeem volledig naar wens inrichten. Het kan voorkomen dat u in uw IT-infrastructuur gebruikmaakt van zeer specifieke hardware en zelf beschikt over deze hardware. In overleg met BBD IT Configuration Services kunt u de door u aangeleverde componenten laten installeren in de bij BBD IT bestelde systemen.

BBD IT Configuration Services beschikt over de infrastructuur om grote aantallen desktops, notebooks en tablets op een efficiënte wijze te voorzien van een aangepast besturingssysteem. Je kunt zelf een master image leveren of BBD IT Configura-tie Services kan in overleg met jou een master image voor de systemen maken. Op verzoek registreert BBD IT Configuration Services de serienummers of MAC-adressen van de systemen in een Excel bestand en deze kunnen wor-den gekoppeld aan een door jou aangeleverde asset tag. Samen met onze logistieke partners zorgt BBD IT Configuration Services ervoor dat de systemen volgens afspraak op de gewenste locatie worden afgeleverd. Het is mogelijk om de systemen zonder verpakking af te leveren.

BBD IT Configuration Service kan het verpakkingsmateriaal eventueel ook later bij u ophalen. BBD IT Configuration Services kan uw oude systemen retour nemen. Deze worden dan volgens de WEEE-richtlijn gerecycled en mogelijk ontvant u nog een bedrag voor de restwaarde van de goederen. BBD IT Configuration Services heeft de faciliteiten om grote aantallen smartphones op een efficiënte wijze te configureren. Dit kan bijvoorbeeld een software update, de installatie van een specifieke app, het personaliseren van het toestel of de registratie van de IMEI-nummers gekoppeld aan de gebruikers-gegevens zijn.

Een compleet voorbeeld van een stappenplan is:

- Order van systemen
- Uitpakken van systemen
- DOA test van de systemen
- Installatie van image
- Testen van systeem
- Inpakken van systeem
- Logistieke verdeling van systemen
- Levering op locatie
- Aansluiten van systemen
- Testen van het netwerk
- Opdracht geheel opleveren.

Een van onze account managers neemt graag contact met u op om de mogelijkheden door te spreken.

Vragen?
Neemt u dan contact op via:E-mail: info@bbd-it.nl of via telefoonnummer: +31 (0) 299-314970

BBD IT levert niet alleen oplossingen voor desktop- en laptopomgevingen maar eveneens voor serveromgevingen. Wij hebben de mogelijkheid uw servers volledig binnen onze ESD-gecertificeerde ruimte laten assembleren en eventueel configureren.

Installatie van besturingssystemen, het instellen van raid-configuraties of het inrichten van uw complete serverruimte behoort dus tot de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met 1 van onze account managers.

BBD IT is uw partner in het totaaltraject betreffende installatie en logistiek. Graag gaan wij het gesprek met u aan om een complete oplossing aan u aan te bieden. Wij kunnen aan alle IT-logistieke behoefte voldoen. Denk hierbij aan opslag van apparatuur, leveringen op meerdere locaties zijn, installatie op locatie van apparatuur. Uw medewerkers kunnen zich in de tussentijd bezig houden met hun eigen werkzaamheden. Uiteraard behoort de afvoer van verpakkingsmaterialen ook tot de mogelijkheden.

Het belangrijkste binnen een bedrijf is tegenwoordig een goed werkend netwerk. Zowel uw IT- als uw telefonieomgeving zijn naadloos met elkaar geconnecteerd. BBD IT kan u hierin goed ondersteunen. Met ruim 20 jaar ervaring in de markt kunnen wij stellen dat wij de netwerkomgevingen hebben zien groeien en veranderen in de afgelopen jaren. Zo ook de uitdagingen in de markt.Of het nu gaat om een enkele switch of om een complete core-switch omgeving. BBD IT kan u adviseren en helpen om een voor u zo betrouwbaar en veilig netwerk op te zetten. Wij werken samen met de meest vooruitstrevende fabrikanten in de markt.

Our store uses the data we collect for three basic purposes: to operate our business and provide (including improving and personalizing) the services we offer, to send communications, including promotional communications, and to display advertising. In carrying out these purposes, we combine data we collect through the various store services you use to give you a more seamless, consistent and personalized experience. However, to enhance privacy, we have built in technological and procedural safeguards designed to prevent certain data combinations. For example, we store data we collect from you when you are unauthenticated (not signed in) separately from any account information that directly identifies you, such as your name, email address or phone number.