Over ons

WAAROM kiezen voor BBD IT

Bij BBD IT, behandelen wij de business van onze klanten alsof het onze eigen business is. Voor ons is niets belangrijker dan dat u tevreden bent als klant. Een simpele gedachte maar zo belangrijk is: Doen wat je zegt! Dit is voor een slogan die wij altijd gebruiken. Pro-Actief richting onze klanten en leveranciers. Dit resulteert in een enorme klanttevredenheid en heeft geresulteerd in een klantenkring die al meer dan 20 jaar loyaal zijn aan ons. Samen met onze klanten en onze leveranciers streven we naar optimale tevredenheid.

Contact

Onze voordelen

Betrouwbaar

Met ruim 20 jaar ervaring in de ICT markt weten we waar het om draait bij een klant. Continuiteit bij een klant. Onze samenwerkingen met fabrikanten en het up-to-date houden van onze account managers door het volgen van trainingen en cursussen dragen hier aan bij.

Persoonlijk contact

Uw eigen account manager met verregaande bevoegdheden zorgen ervoor dat bestellingen, leveringen en aftersales sneller en accurater worden opgepakt.

Kwaliteit

Onze toewijding en expertise binnen de markt zorgen ervoor dat de kwaliteit gewaarbogd blijft. Onze bedrijfsprocessen worden continu gemonitoord en verbeterd.

Wie zijn wij

BBD IT voorziet diverse bedrijven en overheidsinstellingen binnen Europa van hun IT producten. Wij zijn een ICT reseller zonder webshop. Vanaf de start van onze onderneming zijn wij van mening dat de klant centraal moet staan en persoonlijke benadering moet hebben. Individuele oplossingen ontstaan alleen door persoonlijk contact.

Onze account managers bespreken de behoeftes van de klant en stemmen daar de offertes op af zodat de klant precies krijgen wat ze nodig hebben, niet alleen wat ze vragen. U bent als klant niet meer de tijd kwijt om producten te zoeken, dat nemen onze account managers uit handen.

  • Account Management

  • Persoonlijk contact

  • Pricing

  • After Sales

DE BESTE PRIJZEN

Wat zeggen onze klanten?

The team is proactive and works hard to make sure our needs as a customer are met.

Panatech

Klant

BBD IT heeft met pro-activiteit bewezen een meerwaarde te zijn voor DAS Rechtsbijstand.

DAS Rechtsbijstand

Klant

De processen zijn volledig door BBD IT ingericht op basis van onze wensen, uniek!

Mindray Medical

Klant